Allan Ibsen Sørensen
Overlæge, speciallæge i ortopædisk kirurgi med speciale i håndkirurgi

Allan Ibsen Sørensen er en af landets førende eksperter i at indsætte kunstige led i håndled, fingrenes grund- og mellemled samt tommelfingerens rodled.
På CFR Hospitaler varetager han behandling af alle typer håndkirurgiske lidelser.
 

Uddannelse


Allan Ibsen Sørensen er læge fra Københavns Universitet i 1983 og speciallæge i ortopædisk kirurgi med uddannelse i håndkirurgi på universitetshospitalerne Rigshospitalet og Gentofte Hospital.
 

Erfaring


Siden 1997 har han udelukkende beskæftiget sig med håndkirurgi, og han har bl.a. været ansvarlig for den håndkirurgiske behandling og funktionschef for ortopædkirurgien i vestsjællands amt.

Fra 2002-2010 var han overlæge ved håndkirurgisk sektion rigshospitalet. Her dækkede han hele spektret af avancerede håndkirurgiske lidelser, og var ligeledes ansvarlig for den artroskopiske og endoskopiske håndkirurgi (kikkertteknik i led og ved karpaltunnelsyndrom) samt for den landsdækkende funktion for håndkirurgisk behandling af kronisk leddegigt. Han indførte nåleteknik ved behandling af kuskefinger. Han udførte kvalitetssikrings- og forskningsprojekter om kunstige hånd- og fingerled på Rigshospitalet og i samarbejde med internationale håndkirurgiske centre.

Siden 2010 har Allan Ibsen Sørensen været overlæge ved Sahlgrenska Universitetssygehus i Göteborg, Sverige.
 

KONTAKTINFORMATION
Telefon: 3977 7070
Email: info@capiocfr.dk

Capio CFR Hellerup