NYHEDER

For at mindske risikoen for smittespredning forsøger vi at holde antallet af personer på vores hospitaler så lavt som muligt.

Derfor gælder det stadig, at patienter bedes møde op alene. Hvis absolut nødvendigt (f.eks. hvis patienten er barn), kan der medbringes 1 pårørende.

Vi håber på jeres forståelse i denne specielle situation.

Vi opfordrer derudover alle både på og uden for hospitalet til at følge Sundhedsstyrelsens hygiejneråd.

VIGTIG INFORMATION

Mandag d. 27. april 2020 træder en ny retningslinje fra Sundhedsstyrelsen i kraft. Retningslinjen anbefaler test for coronasmitte med svælgpodning af en række patientgrupper, der skal undersøges eller opereres på et hospital. Dette for at hindre smittespredning til personale og øvrige patienter. I Capio CFR følger vi naturligvis denne anbefaling.

Se her, om du tilhører en af de patientgrupper, der skal testes, og hvordan du i så fald skal forholde dig: http://www.capiocfr.dk/om-os/news/udvalgte-patientgrupper-skal-testes-for-coronavirus/

Vi er utroligt glade for igen at kunne tilbyde kosmetisk kirurgi samt vægttabsbehandling med maveballon! Sundhedsstyrelsen har i weekenden givet grønt lys til igen at foretage såkaldte ikke-kritiske behandlinger, hvilket f.eks. indbefatter behandling af kosmetisk karakter.

Vi har i øjeblikket kort eller ingen ventetid hos vores dygtige speciallæger. Se her, hvad vi tilbyder.

Sundhedsstyrelsens påbud om at lukke ned for alle operationer i fuld narkose er blevet trukket tilbage, og vi kan derfor igen modtage patienter til operationer på alle vores hospitaler. Dog med undtagelse af plastikkirurgiske operationer uden lægelig indikation samt kosmetisk behandling for åreknuder.

Skulle de offentlige hospitaler få brug for vores kapacitet, står Capio CFR naturligvis stadig til rådighed!

Læs mere her.

Vi er i disse dage i fuld gang med at flytte vores afdeling i Lyngby til Hellerup samt lægge sidste hånd på vores nye faciliteter i Hellerup. Vi glæder os til at kunne slå dørene op til flotte, nye lokaler og operationsstuer på vores hospital i Hellerup.

Og ikke mindst glæder vi os til at kunne give vores patienter et endnu bedre behandlingsforløb med alle specialer samlet ét sted! Vi håber, I vil tage godt imod vores nye, samlede hospital i Københavnsområdet.