NYHEDER

Landsholdsspiller i håndbold Simon Hald fik revet sit korsbånd over under en Champions League-kamp i slutningen af oktober. Han valgte Capio CFR i Viborg til operationen. Læs om hans overvejelser omkring valget og oplevelsen med behandlingen på Capio CFR her.

Vi har travlt og søger derfor positive og erfarne lægesekretærer til vores sekretariat i Hellerup. Arbejdstiden er enten fuld tid eller efter aftale. Værdsætter du fleksibilitet og teamwork, er stillingen måske noget for dig.

4. november 2004 slog Capio CFR i Hellerup dørene op til Danmarks første privathospital udelukkende med fokus på udredning og behandling af patienter med lidelser i ryg og nakke. Siden er der sket meget, og på få år er Capio CFR blevet et af Danmarks største, landsdækkende privathospitaler. Nu kan hospitalet i Hellerup fejre 15 års jubilæum. Læs mere om Capio CFR Hellerups udvikling her.

100% af vores indlagte patienter ville anbefale os til andre. Det er vi utroligt stolte af! Du kan se resultaterne fra vores patienttilfredshedsmåling i første halvår 2019 her.