LEDIGE STILLINGER

 

Alle opslåede stillinger bliver annonceret her på siden.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvad end du er interesseret i timelønnet ansættelse eller en fast stilling. Uopfordrede ansøgninger kan sendes til: info@capiocfr.dk


23. januar 2020:

Lægesekretær til Capio CFR Viborg (barselsvikariat)

En af vores dygtige lægesekretærer skal på barsel, og vi søger derfor en positiv og erfaren lægesekretær til barselsvikariat i vores sekretariat i Viborg. Stillingen er en fuldtidsstilling med hovedarbejdstid mellem kl. 8-16. Enkelte dage pr. måned dog med mødetid kl. 07:30 eller sluttid kl. 20. Vores hospital holder lukket i weekender og på helligdage.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist fredag d. 1. maj 2020. Der indkaldes løbende til samtale.

Læs opslaget her: 


17. januar 2020:

Fysioterapeut til Capio CFR Odense

Vil du være en del af et privathospital i rivende udvikling, hvor god service til patienterne, stærkt tværfagligt samarbejde og effektivitet er i højsædet, så er denne stilling måske noget for dig. Arbejdstiden er 18-20 timer pr. uge, fortrinsvis mandag til onsdag. Vores hospital er åbent mandag til fredag, og vi lukker normalt i weekenderne. Mødetid og fordeling af timer kan aftales nærmere.

Ansøgningsfrist torsdag d. 30. januar 2020. Der indkaldes løbende til samtale.

Læs opslaget her: 


9. januar 2020:

Operationssygeplejerske til Capio CFR Skørping

Vi tilbyder en spændende deltidsstilling (32 timer pr. uge) som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt tværfagligt samarbejde. Vagterne er placeret mandag til fredag med en vagtlængde på 8-12 timer. Vores hospital er åbent mandag til fredag, og vi lukker normalt i weekenderne.

Ansøgningsfrist torsdag d. 23. januar 2020. Der indkaldes løbende til samtale.

Læs opslaget her: 


7. januar 2020:

Operationssygeplejerske til Capio CFR Viborg

Vi tilbyder en spændende deltidsstilling (32 timer pr. uge) som operationssygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt tværfagligt samarbejde. Vagterne er placeret mandag til fredag med en vagtlængde på 8-10 timer. Vores hospital er åbent mandag til fredag, og vi lukker normalt i weekenderne.

Ansøgningsfrist torsdag d. 23. januar 2020. Der indkaldes løbende til samtale.

Læs opslaget her: